Nyt fremtidssikret kontormiljø hos
​Svane Shipping

Har du mon bemærket den ekstra aktivitet ved de 2 små bindingsværkhuse på havnen igennem de seneste par måneder?

Svane Shipping, som har haft kontor ved Kolding havn i mere end 90 år har igennem de seneste par måneder haft ekstra travlt. 2020 blev nemlig året hvor Svane Shippings hovedkontor skulle totalrenoveres.

Renoveringen har været under opsejling i flere år grundet ny virksomhedsstruktur, vækst og kontorkultur. Jesper Hansson(Adm. Direktør) udtaler med smil på læben:

”Vi kunne jo sagtens have valgt at bygge nyt domicil, men bindingsværk-huset på havnen, er et af Kolding havns varemærker og vores hjem igennem årtier. Vi har et stærkt ønske, om at bevare den ånd vi har omkring vores virksomhed, derfor var det naturligt for os at renovere frem for at bygge nyt.”


​Lige før sommerferien flyttede alle Svane Shippings medarbejdere midlertidigt ud af hovedkontoret. Det samme gjorde alt gammel indmad i bygningen. Tilbage stod kun bindingsværkmure, vinduer og tag. Reetableringen af kontormiljøet blev udført med respekt for det gamle hus, samt med fokus på at kontoret skulle leve op til de nye kontorstandarder, forbrugsmønstre og fremtidigt vækstmål for Svane shipping.

​Igennem planlægnings- og eksekveringsfasen af renoveringen, har Svane Shipping haft stor fokus på specielt 2 parametre – Kontor skal være et lækkert og rart sted at opholde sig, samtidig har det været vigtigt at få så meget ud af de m2, der er til rådighed. 

Bindingsværkhusene på havnen er bevaringsværdige, hvilket har sat nogle naturlige forudbestemte rammer for renoveringen, samt givet anledning til en mere kreativ og autentisk tilgang til reetableringen.

​Naturligt for os at bruge lokale leverandører​​


​Svane Shipping er en solid familievirksomhed med sunde værdier og trofaste medarbejdere med passion for deres fag. Renoveringen af hovedkontoret er på mange måder med til at statuere Svane Shippings stærke ønske om at forblive en del af Koldings erhvervshavn, samt et praj om at Svane Shipping er en virksomhed i udvikling. Der er både virksomhedsdrømme, visioner og klare mål for Svane Shippings fremtid.

”Vi har igennem den seneste tid virkelig skubbet til udviklingen af virksomheden, både i forhold til fremtidigt vækstpotentiale, digitalisering og nu også i forhold til vores fysiske omgivelser”

​fortæller Karsten Blume Schmidt (Bestyrelsesmedlem), mens han kigger ud ad vinduet på havnen, som trods alt ligner sig selv.

Som den stolte Koldingvirksomhed Svane Shipping er, har det været ganske naturligt at benytte lokale leverandører til renovering og indretning af kontoret på havnen. Alle de forskellige lokale kræfter har givet en god dynamik og fremdrift i renoveringsprojektet. Astrup entreprise og Penatos har med hver deres kernekompetencer, indenfor håndværk og design, ledet projektet fra A til Å i tæt samarbejde med Svane Shippings ledelse.

2020 vil gå i historiebøgerne, som året ingen havde forudset, både på godt og ondt. For Svane Shipping vil dette år ligeledes blive husket for året hvor man, trods Covid-19 tog et stort skridt i den rigtige retning i forhold til virksomhedens fremtidige drømme og mål.

”Covid-19 påvirker os alle, for os betyder det blandt andet, at vi må udskyde det ellers planlagte genåbnings event for vores nye kontor miljø” forklarer Jesper Hansson, og understreger at man, hos Svane Shipping, virkelig glæder sig til at måtte vise de nye kontorrammer frem til samarbejdspartnere fra nær og fjern.

​Før renovering

Efter renovering​

Få en komplet logistikløsning​

Svane Shipping tilbyder en komplet logistikløsning, når dine varer skal fragtes. Du får en lokal partner med et globalt netværk, der sikrer, at vi kan løse enhver opgave.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Certifikat og autorisation

FONASBA
​The FONASBA Quality Standard

GMP +certificeret

Autorisationsbevis

Økologisk virksomhed

Svane Shipping A/S

Nordkajen 2, DK-6000 kolding

Klik for rutevejledning


CVR: 54638116

Telefon: 75 52 18 11
E-mail: mail@svaneshipping.dk