Om os

Svane Shipping er en solid familievirksomhed og en stabil totalleverandør af shippingydelser, etableret i 1926 og dermed en af Danmarks ældste shipping-virksomheder. Vores tradition for stærke relationer og langvarige kundeforhold bygger på gode, gammeldags dyder som gensidig tillid, ordentlighed og respekt.

Vi er stærkt forankret på Kolding Havn, hvor vi har ca. 63.000 m2 pakhuse og terminaler, og derudover har vi ca. 10.000 m2 pakhuse på Køge Havn. Vores dedikerede medarbejdere sikrer os ekspertise inden for håndtering af alle former for løsvarer, stykgods og projektlaster.

Svane Shipping har datterselskaber og associerede selskaber i England, Polen og Letland. I samarbejde med vores datterselskaber og øvrige internationale netværk, er vi i stand til at tilbyde sikre logistikløsninger i hele verden.

Vi tager betegnelsen totalleverandør meget bogstaveligt. Det betyder, at vi løser alle opgaver fra befragtning og skibsklarering over stevedoring og terminalløsninger til spedition herunder toldbehandling.

"Hurtige som en ninja, do´"


​Hos Svane Shipping A/S sætter vi en ære i at bidrage til den mest #klimavenlige transportform, søfart - og at være en lokal virksomhed med et globalt netværk.

Vi har snart drevet virksomhed i #Kolding i 100 år - men vi er stolte af at vi til stadighed formår at tilbyde konkurrencedygtige, komplette #logistikløsninger.

Vi laster, losser - og vækster.- og så er vores lagerfolk "hurtige som en ninja, do´" .....

Det har Sydbank lavet en lille film om

For at se denne Facebook video skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

For at se denne Facebook video skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Vi støtter idræts- og foreningslivet i Kolding

​Vores forankring på havnen og tilhørsforhold til Kolding er vi stolte af. Vi støtter derfor aktiviteter samt idræts- og foreningslivet i lokalområdet – både eliten og bredden. 

Vi har drevet forretning i Kolding i tæt på 100 år, og vil gerne give noget tilbage til byen og dens borgere. Det gør vi bl.a. via støtte og sponsorater.​

Vi støtter i øjeblikket bl.a.:

  • KIF Kolding
  • Jens Svane &
    ​Mats Gordon Krog -
    ​​KIF Kolding
  • Kolding IF Fodbold

  • Kolding Boldklub
  • Cycling Team Svane Shipping

Få en komplet logistikløsning​

Svane Shipping tilbyder en komplet logistikløsning, når dine varer skal fragtes. Du får en lokal partner med et globalt netværk, der sikrer, at vi kan løse enhver opgave.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Certifikat og autorisation

FONASBA
​The FONASBA Quality Standard

GMP +certificeret


Vlog certificeret​

Autorisationsbevis

​Økologisk virksomhed

Svane Shipping A/S

Nordkajen 2, DK-6000 kolding

Klik for rutevejledning


CVR: 54638116

Telefon: 75 52 18 11

E-mail-adresser:
​Faktura:​         invoice@svaneshipping.dk
​Klare​ring:       agency@sv​aneshipping.dk
Befragtning:  info@svaneshipping.dk

Øvrige:           mail@svaneshipping.dk