Lager og spedition

Spedition

Med fokus på idé og ønsker, skræddersyer vi i samarbejde med kunden komplette logistikløsninger, og sørger for at opgaven udføres korrekt, hurtigt og præcist. Vi tager også gerne hånd om toldbehandling og dokumentation.

Svane Shipping A/S er specialister i håndtering af alle former for løsvarer, men vi håndterer derudover også projektlaster, specialtransporter og stykgods.

På vores terminal har vi banespor lige til døren, og gode muligheder for håndtering af gods til og fra banevogne. Vi har ca. 18.000m2 fleksible pakhuse der er dedikeret til stykgods, hvorigennem vi bl.a. håndterer industrigods, konserves, marmorfliser samt papir i ruller.​

Lager & Pakhuse

På vores bulk-terminal håndterer vi bl.a. en lang række forskellige landbrugsvarer og biobrændsel m.m.

Vi er specialister i gødningsprodukter men har også bl.a. korn, foderstoffer og træpiller oplagret i vores mere end 60.000 m2 pakhuse på Kolding Havn.

Vi råder over både lette, kolde, isolerede og opvarmede pakhuse.

Opsækning

Vi kan tilbyde opsækning af løsvarer i vores moderne opsækningsanlæg, som kan opsække løsvarer i bigbags á 500-1500 kilo. Anlægget har en kapacitet på op til 180 bigbags i timen.

Derudover har vi et fuldautomatisk sækkeanlæg, som kan opsække 11–25 kilo sække.

Certificering og godkendelser

Svane Shipping håndterer foderstoffer efter gældende krav iht. GMP+ B3 standarden for oplagring og omladning. Ligeledes har vi VLOG certificiering & autorisationsbevis til håndtering af økologiske foderstoffer via vores pakhuse, hvilket vi har opbygget en del erfaring med.​

​ 

Hvis du vil høre nærmere, kunne tænke dig en fremvisning eller har forespørgsler vedr. vores lagre, er du velkommen til at kontakte:​

Kurt Bisgaard
​Telefon: 36 96 88 88

E-mail: kbi@svaneshipping.dk

Steen Fischer Holm
​Telefon: 36 96 88 94

E-mail: sho@svaneshipping.dk​​


​Alle opgaver udføres i henhold til Danske Shipping- og Havnevirksomheders Almindelige Betingelser (DSHAB 2024), der kan tilgås her.

Få en komplet logistikløsning​

Svane Shipping tilbyder en komplet logistikløsning, når dine varer skal fragtes. Du får en lokal partner med et globalt netværk, der sikrer, at vi kan løse enhver opgave.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Certifikat og autorisation

FONASBA
​The FONASBA Quality Standard

GMP +certificeret


Vlog certificeret​

Autorisationsbevis

​Økologisk virksomhed

Svane Shipping A/S

Nordkajen 2, DK-6000 kolding

Klik for rutevejledning


CVR: 54638116

Telefon: 75 52 18 11
E-mail: mail@svaneshipping.dk