Svane Shipping tilbyder en komplet logistikløsning, når dine varer skal fragtes. Du får en lokal partner med et globalt netværk, der sikrer, at vi kan løse enhver opgave.

Stykgods og projektlaster

Nordkajen på Kolding Havn har Svane Shipping koncentreret et område på  18.000 m2 fleksible terminaler til alle former for stykgods. Vi anvender både lette, kolde lagre og isolerede, opvarmede terminaler med en gennemsnitstemperatur på 12 gr.

Svane Shipping håndterer årligt betydelige mængder træ- og pladeprodukter til byggeriet og den danske industri. Varerne ankommer med skib, containere, jernbane og biler.

Specialister på banen

Vi er specialister i tømning, oplagring og genlæsning af stykgods pr. bane. Det gælder eksempelvis papirvarer, industrigods, konserves og marmorfliser. Varerne ankommer på jernbanespor direkte til terminalerne på Nordkajen. Det samme gælder papir i ruller til dansk industri. Vi tømmer og omlæsser banevognene, opbevarer på terminalerne og genlæsser på bil til levering efter aftale.

Projektlaster

Svane Shipping har mange års erfaring i projektlaster. Der er blandt andet tale om hele eller delvise laster fra vindmølleindustrien, eksempelvis vinger og hele tårnsektioner med levering over hele verden.

Vi tilbyder desuden emballering og forsendelse af skibslaster med industri-tankanlæg til mange destinationer.

Transport af levende kvæg

Vi har specialister til håndtering af transport af levende kvæg med bil, skib og fly. Håndteringen omfatter dokumenthåndtering, veterinærkontrol og andre individuelle produkter.